monasterysex hotel

Сестра На Мојата Напалена Тетка Еда

здраво, ви кажав за тетка ми и ова е продолжението со нејзината сестра. Водење љубов со тетката
до вечерта, спиевме, станувавме наутро и појадувавме
и ние се случува да продолжи недовршената работа (т. е.
домашна работа). Додека собиравме, брат ми легна во 11 часот и таа беше уморна. После 2-3
со часови, сестрата на тетка ми дојде. Откако тројцата ја исчистиле куќата
Јадевме заедно околу 17 часот. Еда рече, можеш ли да ја однесеш дома, и таа рече дека мојата тетка
веднаш ќе го земам, па реков добро и тргнавме.

На патот, кога прашав дали имаш девојка, реков не (не, бидејќи имам
сега е тетка..). Кога прашав зошто згоден маж како тебе нема да има девојка, реков дека нема
една убава како тебе, и реков дека се вративме дома .

Отидовме дома, тој ми рече да купам нешто удобно за мене, реков дека доаѓам ,
тој рече не, јас реков во ред, но јас гледав низ клучалката ,
под него имаше црвена шамија. Реков дојди да видиш што имам и тој ја отвори даб и погледна, имаше кока и додека тој се наведнуваше на сликата од мојот задник беше пред мене и јас веднаш стапнав на неа како да се случило по грешка, но тој ме погледна и се насмевна и влеговме внатре и рече дали ти се допаѓам, јас се согласив.

Кога ме праша колку сум стар, реков 19, собата веднаш ми кажа дека имам 25 години. Тој вели дека 6
– разлика во години, и јас реков, “Не постои разлика во возраста во љубовта.”Се насмевна и отиде до усните
и рече: “што не е во ред со тебе?”Тој рече не, оди си
.
Почнав тоа гризе сите врз мене, така што јас ќе се откажат, но залудно бев
стануваат се повеќе и повеќе

И на крајот, таа се откажа и ги лижеше градите, и двајцата бевме голи, бидејќи таа
е девица, мислев да одам одзади и да ја ставам во устата. I
стави мојот кур во нејзината уста и го лижеше
. Ги лижев нејзините. Сакам да биде во мене без да знам што прави
од задоволство.
аххххххххххххххххххххха диерк така што одеднаш кога реков, јас полудев и го ебев како луд
.

И јас свршив на него. Крвта доаѓаше од неговата пичка. Тој плачеше, а јас
го изгубив. Така го напуштив Кандимион, се збогував и се збогував. почеток
отиде за 1 час, а потоа отидов б се грижи каква состојба тој, но вратата
е дека сте се отвори, погледнав украде ми рече дека моето срце не е задоволен со вас како
Реков остави ме. Но, еден ја содржи неговата соба дури и имаше иüü речисиüü
ти ме раскина ми помине дијииин усните да се држат бакнати подолго
кога ВО КОЕ време
рече дека можеме да водиме љубов и да се бакнуваме и си отидов дома

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

pornos frei porno deutsches porno iphone porno kamera porno student porno blonde porno creampie porno massage porno sleeping porno mom porno sister porno