Advertising

indian hotel


Овој настан ќе кажам е вистински. Ја ебев мајката на мојата поранешна свршеница точно 2 години
. Ќе ти раскажам за првиот ден кога ја ебев снаа ми. Особено зрели и дебели жени треба да учат. Ја запознав
мојата свршеница на факултет. Луѓето од Маниса беа надвор од училиштето. Училиштето На Мојот вереник Хајрије ќе заврши за 1 година. Тој одеше на училиште секој ден, јас работев и престојував кај нив. Одев до 5 часот секој ден и доаѓав во 23: 30 навечер. Би ја ебел ќерка му во кревет навечер. Ќе ти кажам за моето прво ебење со свекрвата . Наим секогаш не гледаше додека ја ебев или бакнував и ја милував ќерка и. Еден ден станав околу 11 часот, секако, мојот свекор беше на работа, мојата вереница беше на училиште . Се истуширав додека се туширав, се појави сенка зад неа.

Ме гледаше низ клучалката. Му го свртев курот. Бев
го галеше како да се удира. И одеднаш, мами се појавува од страна на вратата .
По 1 минута излезе од бањата. ги галеше брадавиците и правеше звуци како охххххх. Наиме имала 110 см гради и 100 инчни колкови. Се будев секој ден кога ги видов тие гради. кога би ја лижел . таа ги наведна колковите во две

Изгледаше како сериозно да сака да си оди. Се доближив малку до неа. Очигледно беше дека премногу јадела.
Или нашиот свекор не беше доволен
за неа, но таа беше многу запален жена, тоа беше очигледно дека е 42 години, но таа беше многу
запален. Таа сфати дека се приближувам до неа и
одеднаш нејзините колкови почнаа да ми се враќаат на курот. одеднаш се дуплира
горе и ме погледна. како очите да молат да ме ебат. Не знаев како да почнам. Ја зграпчив половината и седнав на
кревет, седеше на мојот кур и почна да и го бакнува вратот.
Наим ги спушти едрата во водата и
таа мрмореше дека те сака толку многу, таа мрмореше што те сакам толку многу
. цицките ми беа во рацете
Веднаш. Ја соблеков тенката кошула што ја носеше, го сврте лицето кон мене и почна да ме милува
градите и се како огромна крава која не може да се вклопи во градникот.
Го зедов мојот нож и почнав да се задевам. И кога јас би се помирил со тебе, мој пријателе
почна да се олабавува и таа почна да вели, “Изеди ме на мене, маж ми. кога го ставив јазикот во топлината на нејзината пичка, одеднаш паднав бидејќи за жал беше жешко. Додека ја лижев, таа омекна. Таа плачеше, а водата течеше како поплави . Почнав да го вртам наоколу и не можев да го ставам.

Јас сум бил преку, о боже, тоа беше толку тесна, мојот кур се бореше
врескаше додека го внесував. Ги држев неговите супер цицки и ти ја плескав пичката наим
еби го маж ми. таа стенкаше. Жената ејакулирала 5 пати пред да ејакулирам.
Само што ја ебев половина час, бидејќи лицето и го правеше
кога е лудо
таа
стенкање .
Уживав. Тогаш мојот кур беше во неговата уста, тој го крена, јас го заплеткав,
наимејеи секакви работи како што го ебев 2 часа тој ден
.
Мојата ќерка има многу среќа. Таа рече дека треба да го убиеш човекот секогаш кога ќе се ебеш
таа. Ја ебев во секоја прилика после тој ден. Со ќерка ми раскинав после 2 години. Всушност Јас
не сакав да ја напуштам ниме, но во секој случај.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 weeks ago 10  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In