Advertising

hotmaxporn hotel


По разводот со мојот сопруг, се вратив кај татко ми. 1999/ 17 година
Земјотресот се случил во август. Кога стигна веста дека сестра ми е повредена и мојот зет почина, тропнав на вратата на сестра ми
по два дена патување да и помогнам на сестра ми.
Кога ќе се отвори вратата, човек како дрво
ме прегрна и ме избрка викајќи “Тетка Весиле дојде”. Овој човек
се испостави дека е посинок син на сестра ми. Се викаше Рауф.
Студирал На Академијата за Економски и Трговски Науки . Беше две години помлад од мене.
Не сум го видел четири години . Искрено, јас бев импресиониран од Рауф.
Ми се допаѓаа луѓе кои беа големи . Откако ќе заплаче и ќе прозбори некое време,
Спиев на каучот резервиран за мене на каучот. Колкот на сестра ми и бутната коска
Тешко беше да се издржи затоа што беше скршено.
Секогаш мислев на Рауф кога ја вршев секојдневната работа . Но тој сигурно не ме гледаше.
Но, по неколку дена решил да го заведе. Мајка ми пиеше апчиња за спиење
Ги соблеков гаќичките и градникот. Кога времето е жешко, а ние
спиеле на земја или на кожа. Ја носам само мојата кратка ноќница, јас
почнав да размислувам за тоа како да ја најдам. Имаше мал афтершок
во тоа време. Веднаш стапнав во акција. Отидов право во собата на Рауф. Реков Рауф, толку сум
– може ли и јас да дојдам кај вас? “Ајде”, рече тој. Веднаш
го отворив штука, како од страв да го правев, го гушнав лежејќи покрај него. Бидејќи немам гаќи
Ги залепив телото и кутијата на нејзиното босо теле. душеци
беше како. Ја ставив раката во неговите долги џонс. Како случајно, му го фатив курот
. Беше како еден куп. Му го извадив од панталоните.
Почнав да се движам напред-назад во мојата дланка . Не очекував да биде толку голем и дебел
. Бев малку исплашен, но еднаш почнав.
Мојата кутија беше наводнета како врвот на неговиот кур беше полеван. Се чувствував На Рауф
дишењето стегнато. Видот ми беше премногу мрачен
. Веднаш се качив на него, седнав на него со нозете разделени и
ја пикна главата на неговиот кур во мојата кутија. Ја чувствував мојата кутија што ги полнеше сите ѕидови
. Се онесвестив од задоволство. Како што полека се стави сите на неговиот кур во
и ме подигна мене, во очајание паднатиот. сега ние двајца
и стануваат едно тело. Ох!. Дури постои светот.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
4 months ago 62  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In